Начало | English

Мнения
Име / Дата Мнение
Жоро - 23 септември 2011 Предполагам, че Ицо се шегува! Много красиво място!!! Може да се отседне и в новата "Слънчева къща". Ползвайте телефона на гостоприемница "Маарата".
ицо - 21 септември 2011 не не въобще не е красиво
митко танев - 11 септември 2011 много ли е красиво?
dani - 10 септември 2011 много е красиво които нее отишал не е видиял за какво става на вапрос аз ходяа трудно но вапреки това ходия за трети пат много е красиво варвете
Надя - 31 август 2011 Знае ли някой дали може да се нощува на палатки наоколо? Благодаря предварително
Яна Тодорова - 29 август 2011 Бих препоръчала на всеки разходка до Крушунските водопади. Много красиво място! В района на Деветашкото плато има още много красиви места, сътворени от природата. Не пропускайте Деветашката пещера, Голяма Гарваница. В хижа Маарата може да обядвате под високите борове, да починете и да се разхладите. Можете да се позабавлявате на въжената градина "Баба Яга", която се намира по хижата. За преспиване мога да препоръчам къщата на Таня в с. Кърпачево. За хора, които биха искали да се потопят в старинната селска атмосфера, да хапнат домашно приготвени гозби в градината, докато се наслаждават на песента на щурците - това е точното място.
aneta - 14 август 2011 който не е виждал куршунските водопади незнае какво изпуска,това е едно красиво и невероятномясто,неможе дасе опише трябжа даго видите наживо,но вървете през седмицата защото през по4ивните дни е голяма навалица и неможе дасе размините по мос4етата ,температурата пада с 10 градуса когато се изка4жашкам водопада защото той извира от подводно езеро под земята.Това го зная жащото това е моето село и детството ми жсяко лято е минало там.4удесно е вървете и го вище.....
aleks - 09 август 2011 kry6y na e neverytno selce tovae nai krasivoto mqsno na sveta to izvesno s vodopadide si i skrasivatasi priroda travadagovidete s o4itesi ne e za ispyskane gortsam 4esam ot tova selo
Грета - 07 август 2011 Крушунските водопади - едно чудесно място за отдих с приятели през уикенда! Невероятна гледка! Удивително е!
Почти всяка година го посещавам и винаги чуството е страхотно! Лично аз обичам да ходя по такива места. Препоръчвам на хората, които също обичат този начин за релакс да посетят и "Еменската екопътека", намираща се в с. Емен, на 25км от Велико Търново. Няма да съжалявате!
Приятна разходка!!!
Петя - 01 август 2011 Много е красиво там,бях много очарована от този рай.Вечер също е красиво,бяхме отседнали в къща за гости "Маарата".Чудесно място за отдих и много вкусно готвят.Изключително съм очарована.Препоръчвам ви го!

Страници: